ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ДИЗАЙН”

17 червня, в п’ятницю на онлайн-платформі Google Meet відбувся захист Переддипломної практики студентів 4 курсу спеціальності “Дизайн”.

Свої відео звіти демонстрували студенти групи Дз-41 (кер І.В.Стребкова), Дз-42 (кер О.В.Сорока). Практика проходила дистанційно, та за місцем проживання студентів.

Студенти –практиканти мали змогу проходити практику на базі дизайнерських студій, фірм, бюро, спеціалізованих магазинів та майстерень, волонтерських організацій та місцевих шкіл, будинків творчості та ін. в період з 30 травня по 17 червня 2022 року. Під час практики, студенти знайомилися з підприємством, його історією розвитку, структурою, обладнанням, тематикою та вимогами до розробки дизайн-проектів, з роботою самих дизайнерів. Працювали з волонтерами, допомагаючи влаштовувати різноманітні майстер класи для арт терапії. Студенти-практиканти мали можливість безпосередньо спостерігати за розробкою концепції дизайн-проектів та ескізів варіантів-ідей за заданою тематикою, аналізом проектних рішень та оформленням обраних ескізів в кольорі. Завдання для студентів на виробничій практиці пов’язані безпосередньо зі спеціалізацією підприємств.

Такий вид практики надає чудову можливість студентам – практикантам попрацювати в колективі з досвідченими спеціалістами, зуміти продемонструвати свої набуті в коледжі навики та знання та застосувати їх практично, для виконання поставленої мети.