2020-2021 н.р.

Віртуальний огляд семестрових робіт студентів 1 курсу з навчальної дисципліни “Основи композиції”
Віртуальний огляд семестрових робіт студентів 2 курсу з навчальної дисципліни “Живопис”
Віртуальний огляд семестрових практичних робіт студентів 3 курсу з навчальної дисципліни “Спеціалізований живопис”
Віртуальний огляд семестрових практичних робіт 
      Сьогодні (17 травня) хочемо продемонструвати семестрові роботи студентів 3 курсу, з навчальної дисципліни «Синтез творів мистецтва в дизайні». Підсумковим завданням – було розробити “Концепт-борд дизайну інтер’єру”. Концепт-борд – це проміжний етап між ідеєю дизайну та дизайн-проектом, це швидше ескіз майбутнього проекту – його візуалізація, де замовник вже чітко бачить, яким буде його майбутній інтер’єр.
      Завдання: створити концепт-борд дизайну інтер’єру житлового приміщення для уявного замовника; врахувати побажання замовника, його вподобання; виконати відповідні технічні креслення; підібрати стилістику; матеріали та колірну гаму.

На фото представлені кращі роботи наших студентів.

І знову пропоную для перегляду роботи студентів 1 та 2 курсів спеціальності «Дизайн». Уявна композиція з геометричних фігур: основа такого рисунку – не натура, а знання. Такі завдання легко дозволяють переносити свої ідеї на папір, поступово формуючи більш реальні образи, вільно ліпити об’єм, гратися з формами, конструктивними та декоративними елементами.

Студентські роботи спеціальності “Дизайн” на тему “Асоціації країн або міст”

Практичне завдання з кольорознавства студентів І курсу на тему АСОЦІАЦІЇ країн або міст.

Мета завдання: намалювати з допомогою характерних рис (кольору, мотивів, арх. елементів, абстрактних фігур, орнаментів та ін.) асоціацію конкретної країни. (Студенти впоралися із завданням?… це залежить, чи відгадаєте, яка країна, або місто зображено на малюнках ?

р.s. підказки є ?всюди потрібно тільки уважно розглядати?)

Огляд семестрових робіт студентів 2 курсу з навчальної дисципліни “Живопис”

Традиційно, в кінці семестру та в рамках проведення “тематичного тижня дизайну”, в коледжі проводяться огляди семестрових робіт студентів 1-4 курсів. Дистанційне навчання та проведення занять онлайн дає можливість провести огляд також он лайн. В п’ятницю, 18 грудня, студенти  2-ого курсу представили свої семестрові роботи з дисципліни “Живопис”.  На фото представлені роботи кращих студентів.

Огляд семестрових робіт студентів 2 курсу з навчальної дисципліни “Композиційна організація форми”.

В понеділок, 21 грудня, студенти  2-го курсу представили свої семестрові роботи з дисципліни “Композиційна організація форми”.  Студенти вперше мали змогу продемонструвати свої творчі здібності у виконанні арт-обєкту. Процес побудований таким чином, що автор демонструє свою ідею під час виконання графічних площинних, абстрактно-архітектурних композицій, і до втілення ідеї вже у глибинно-просторовій композиції, тобто макеті. В той же час, постійно відбувається синтез “ідея_картинка_матеріал_макет”. На фото представлені роботи кращих студентів.