Захист матеріалів виробничої практики здобувачів 4 курсу спеціальності «Дизайн»

27 грудня відбувся захист виробничої (технологічної) практики у здобувачів 4 курсу. Виробнича (технологічна) практика – проводиться в першому семестрі 4 курсу, і передбачає проходження на базах дизайн-студій, дизайн-компаній, фірм та інших організацій міста Івано-Франківськ. Здобувачі-практиканти мали змогу попрацювати в творчих колективах, бути помічниками дизайнерів та архітекторів, співпрацювати з різноманітними ательє та магазинами декору.

Протягом трьох тижнів здобувачі працювали з різними матеріалами, техніками, масштабами, пропорціями; колективно організували процес роботи; підготували звітні матеріали, фото та відео. Також удосконалили уже набуті знання з колористики, композиції, живопису та інших проф. дисциплін. Окрім, вищезгаданого були індивідуальні роботи виконані здобувачами, які перебувають за кордоном. Їхнє завдання було: розробити дизайн та виконати витинанку за українськими мотивами або патріотичними символами для декорування та додаткового елементу інтерʼєру освітніх аудиторій нашого Івано-Франківського фахового коледжу.

На захисті були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта ЧУПРОВСЬКА, завідувач відділенням Людмила ЛИКТЕЙ й керівники-методисти Ірина СТРЕБКОВА та Оксана СОРОКА.