День знань – урочисте, радісне і бентежне свято

У таке світле, радісне і хвилююче свято, як День знань, по всій Україні широко відчиняються двері всіх навчальних закла

дів. І наш коледж радо вітає всіх з початком навчального року, року нових надій і сподівань.

Це свято зібрало разом нашу дружню родину: студентів, викладачів, батьків. З вітальним словом виступив ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор політичних наук, професор Ігор Євгенович Цепенда.

Духовність –то життя основа,
Краса душі у суєті тривог.
Ми щиро просимо Отця до слова,
В благословенні буде з нами Бог.

Студенти, викладачі, батьки отримали благословення від Архиєрея Митрополита Івано-Франківського і Галицького Іоасафа.

А також привітав з початком нового навчального року і дав настанови директор Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професор Юрій Михайлович Москаленко.

У цей святковий день коледж прийняв до нашої великої студентської родини нових друзів – першокурсників. У коледжі стало традиційним вручення символічного студентського квитка. Студенти 2 курсу Владислав Тимченко та Ірина Маланій передали цей квиток першокурсниці спеціальності «Початкова освіта» Вікторії Гуменяк, яка пишається високим званням «Студент» і переконана в тому, що разом із педагогами та студентами коледжу першокурсники подолають будь-які перешкоди. Вікторія подарувала усім присутнім пісню «Змінити все».

Дорогі першокурсники, ви розпочинаєте новий етап свого життя, стаєте на новий вищий освітній ступінь. Позаду дитинство з його радощами і маленькими неприємностями. Попереду доросле, самостійне життя, нелегкий шлях до здобуття професії. Дозвольте побажати вам, стати зразковими студентами, бути старанними в навчанні, творчості та спорті, брати активну участь в житті коледжу і стати добрими фахівцями своєї справи. Залишайтесь завжди чесними, добрими і порядними людьми. Нині ви вливаєтесь новим поповненням у студентську сім’ю. Тож, будьте гідними нашої великої української родини, щоб примножувати славу своєї Вітчизни.