Зустріч із випускниками спеціальності «Дизайн»

20 березня у стінах нашого коледжу відбулася зустріч із випускниками спеціальності «Дизайн» на яку було запрошено: Дарію КОРЖАК випускницю 2023 року, Олега ГРАБАРА випускника 2019 р. та Вікторію ВАКАЛЮК випускницю 2018 р. та студентів І-ІІІ курсів.

Кожен із випускників розповів та продемонстрував свій творчий та професійний шлях після закінчення коледжу. І зараз вони розвиваються у трьох різних мистецьких напрямках. Дарії більше полюбився графічний дизайн, Олег поступив в аспірантуру, а отже спрямував себе в наукову сферу дизайну й мистецтва загалом. А Вікторія, проявила себе, як громадська діячка, волонтерка, а в професійному плані займається виготовленням ексклюзивних аксесуарів з металу.

Важливим зауваженням випускників і викладачів було на тому, що саме навчання, саморозвиток і пошук того, що подобається є вкрай важливим для здійснення професійних планів. Адже вивчаючи різні художні дисципліни розширюється коло можливостей.

Викладачі, які були присутні на зустрічі, Оксана СОРОКА, Марія ПАЗИНЮК та Ірина СТРЕБКОВА приємно вражені досягненнями своїх «колишніх» студентів та щиро ними пишаються.

Фотозвіт зі зустрічі додано нище.