Онлайн-консультація

Сьогодні, 20 лютого,  в онлайн режимі за допомогою платформи Google Meet, відбулась зустріч викладачів спеціальності “Дизайн з майбутніми абітурієнтами.

В рамка проведення зустрічі, викладачі І.В.Стребкова  (голова циклової комісії  професійної та практичної  підготовки спеціальності “Дизайн”) та О.В.Сорока (викладач дисциплін “Рисунок”, “Кольорознавство” та “Декор та орнамент”) презентували спеціальність 022 Дизайн, розповіли про особливості та організацію вступного творчого іспиту “Рисунок”. Викладачі детально описали критерії оцінювання та аналіз типових помилок при виконанні екзаменаційної роботи. Наприкінці зустрічі Ірина Веніамінівна та Оксана Василівна, відповіли на запитання абітурієнтів та батьків.

На зустрічі була присутня і адміністрація коледжу:  директор Ю.М. Москаленко,  заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи С.В.Нестеренко, завідувач педагогічного відділення Т.В.Полякова. Атмосфера зустрічі була приємна та динамічна.

Дякуємо за активну участь, шановні майбутні абітурієнти!   До зустрічі на навчанні в коледжі!

P.S. Дякуємо за чудову організацію, допомогу та моральну підтримку Тетяні Василівні Гоцанюк (Інженер-програміста з питань Єдиної державної електронної бази освіти (ЄДЕБО) ), Наталі Ігорівні Копцюх (помічника директора з кадрової роботи), Тетяні Вікторівні Поляковій (завідувач педагогічного відділення) та Юрію Михайловичу Москаленко (директор Івано-Франківського фахового коледжу).