Захист переддипломної практики у здобувачів 4 курсу спеціальності “Дизайн”

23 червня відбувся захист переддипломної практики у здобувачів 4 курсу. Уже кілька років підряд наш коледж співпрацює з Ліцеєм N25 м. Івано-Франківська, де й проходять практику дизайнери-четвертокурсники. А точніше розписують стіни у різних приміщеннях школи, і цьогоріч їхнім завдання було розписати панно для їдальні. Попередньо шкільний комітет вибрав та узгодив один із малюнків, які також малювали студенти 4 курсу на курсових проєктах.

Це цікава колірна робота з абстрактними предметами до теми їжі – Анни МЕЛЬНИК (студентки групи Дз-41). Отже, протягом трьох тижнів здобувачі мали можливість розписати два панно, що створило новизну, а саме: попрацювати з іншими матеріалами, техніками, масштабами, пропорціями; колективно організувати процес роботи; підготувати звітні матеріали, фото та відео.

Також удосконалили уже набуті знання з колористики, композиції, живопису та інших проф. дисциплін. Окрім, вищезгаданого були індивідуальні роботи виконані здобувачами, які перебувають за кордоном. Їхнє завдання полягало в наступному: створити зображення для фотозони в коледжі з українськими мотивами, або патріотичними символами. Тут хочеться відзначити роботу Ірини КОЧЕРЖАТ та розпис стіни у дитячому садочку “Chatka Puchatka” місто Міньск-Мазовецький, Польща – Владислава ЛИСКА.

На захисті були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта ЧУПРОВСЬКА й керівники-методисти Ірина СТРЕБКОВА та Оксана СОРОКА.

 

Оксана СОРОКА