Захист курсових проектів

6 та 7 грудня на спеціальності «Дизайн», за допомогою платформи Google meet, та  з використанням дистанційних технологій, відбувся онлайн захист курсових проектів студентів 4 курсу. Студенти групи Дз-41 та Дз-42 мали змогу в синхронному режимі, продемонструвати свої результати напрацювання з обраних тематик курсових проектів, а викладачі-керівники спеціальності -прокоментувати та проаналізувати результат виконаної роботи.

Зі вступним словом виступила голова циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Дизайн» Ірина Веніамінівна Стребкова, яка ознайомила студентів з організацією проведення захисту та побажала успіху у достойному представленні своїх робіт. Під час захисту було заслухано виступ (захист) кожного студента, та їх керівників, які коротко аналізувати співпрацю зі студентом над досягненням поставленої мети. На онлайн-зустрічі були присутні керівники: І.В.Стребкова, Т.І.Французенко, О.В.Сорока, І.В.Чмелик, Г.В.Макогін, В.М. Хомин, В.Б.Салабай, В.А.Шпільчак.

Курсовий проект, студенти виконують у першому семестрі 4 курсу – це комплексне завдання в ході виконання якого набуваються та закріплюються, поглиблюються та узагальнюються практичні та теоретичні знання дисциплін, які вивчалися протягом попередніх семестрів.

Щодо тематики проектів – зазвичай це дизайн-проект інтер’єру житлового приміщення одно-дво-чи трикімнатної квартири, з акцентом на одну кімнату. Також,  на прохання дирекції Івано-Франківського ліцею №25, на 4 курсі кращі студенти спеціальності, виконують дизайн-проект майбутнього розпису стіни.

Результати огляду вразили сміливими дизайнерськими пошуками у авторських дизайн-проектах житлових приміщень, та творчі вирішення бачення дизайну розпису стіни у шкільному приміщенні ліцею №25.

Окремо можна відзначити кращі роботи студентів групи Дз-42, серед яких: Бацяк Б. (кер Т.І.Французенко); І.Стрільбицька (кер В.М.Хомин); М. Макалус (кер Т.І.Французенко); студентів групи Дз-41 серед яких: Данчура А. (кер. І.В.Стребкова); І.Димашок (кер.І.В.Стребкова); Рихлюк С. (кер. Т.І.Французенко).