РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ДИЗАЙН»

Сьогодні на спеціальності «Дизайн» відбулась онлайн-зустріч робочої групи Освітньо-професійної програми Дизайн з стейкголдерами та запрошеними гостями, щодо громадського обговорення освітньо-професійної програми «Дизайн» спеціальності «022 Дизайн».

Зустріч розпочалась із привітального слова Голови робочої групи ОПП Стребкової Ірини Веніамінівна, яка ознайомила з результатами громадського обговорення ОПП. Далі виступали: Юрій БОЙКО (директор фірми «360_design_group»), Вікторія КОЙЛЯК (директор компанії «ВІЖЕН»), Ігор ТРЕТЯК (директор «Chemiplast»), Світлана ЯКИМІВ (директор Ліцею №25 Івано-Франківської міської ради) —  з позитивними відгуками стейкголдерів  на ОПП Дизайн.

Долучилися до динамічної розмови також і викладачі кафедри. Завідувач кафедри дизайну, навчально-наукового Інституту мистецтв Олег ЧУЙКО – про позитивні сторони напрацювань співпраці колективу коледжу та колективу кафедри дизайну навчально-наукового Інституту мистецтв, та про поглиблення набутих компетенцій здобувачів фахової передвищої освіти Івано-Франківського фахового коледжу вже у ОПП фахової вищої освіти в Інституті мистецтв.

Богдан ГУБАЛЬ (Заслужений діяч мистецтв, професор кафедри дизайн) виступив зі словами про позитивні та важливі моменти підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальності 022 Дизайн, як майбутніх здобувачів вищої освіти даної спеціальності.

Підсумовуючи зустріч виступив Юрій Михайлович МОСКАЛЕНКО (директор Івано-Франківського фахового коледжу) про результати зустрічі щодо обговорення ОПП Дизайн, Тетяна Вікторівна Полякова (заступник директора з навчально-виховної роботи) та Ірина Веніамінівна Стребкова щодо підсумків зустрічі викладачів коледжу з стейкголдерами, та запрошеними гостями.