Попередній огляд стану виконання курсових проектів на спеціальності “ДИЗАЙН”

30 березня відбувся попередній огляд стану виконання курсових проектів студентів 3 курсу. На захисті були присутні голова спеціальності “Дизайн” – Стребкова І. В. та викладачі:  Хомин В.М., Чмелик І.В., керівники проектів Французенко Т. І., Сорока О. В., Пазинюк М.В. та Салабай В.Б.

Курсовий проект складається з графічної частини (планшета розміром 780 на 780 мм.) та пояснювальної записки. Багато студентів продемонстрували цікаві сучасні розробки з ландшафтного (лавки з освітленням, перголи, трельяжі, альтанки) й інтерʼєрного (меблі-трансформери, стелажі) дизайну та на високому рівні захистили свою роботу. Особливо цікавими були ідеї з нових цьогорічних тем «Дизайн аудиторних приміщень».

Аналізуючи матеріальні складові, через пошук аналогів, ескізуючи, використовуючи спеціальну термінологію – окремі студенти показали свою високу професійність.

Студентам: Мачкур А., Іванова К., Лупійчук А.,  – які знаходяться за кордоном, та без поважних причин не підготували попередньої презентації з напрацьованими матеріалами – оголошено попередження про можливий недопуск до захисту курсового проекту та невиконання своїх обов’язків.

Студентам: Вакульчук М., Зорій Х., Госедло Р.,  – які не зʼявилися на захисті оголошено попередження про можливий недопуск до захисту курсового проекту та невиконання своїх обов’язків.

На фото представлені ескізи та чорнові варіанти курсових робіт!!!