ЗАХИСТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ 4 курсу

20 грудня 2021 року відбувся онлайн захист технологічної (виробничої) практики для студентів ІV курсу спеціальності «Дизайн».

Виробнича (технологічна) практика проводиться для студентів 4 курсу у 7 семестрі і загалом включає 3 тижні навчання. Виробнича (технологічна) практика для студентів 4 курсу спеціальності «Дизайн» проходила на базі Івано-Франківських закладів дизайнерського спрямування, це дизайн-бюро, дизайн-студії, магазини-майстерні, магазини-салони та ін., в період з 29 листопада по 17 грудня 2021 року. Основним завданням студентів є закріплення знань студентів в зображенні різних предметів та об’єктів, розвиток навичок графічної творчості, поглиблення знань та навичок. Також метою практики є оволодіння навичками роботи в колективі, побачити та прийняти участь у творчому процесі над створенням арт-обєкту, формами організації робочого творчого процесу, що відбувається на виробництві, формування у них професійних умінь і навичок, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

 

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка побажала студентам вдалого захисту та високих результатів, передавши слово керівникам-методистам від коледжу. Керівники практики Тетяна Іллівна Французенко та Ірина Веніамінівна Стребкова ознайомили студентів з критеріями оцінювання технологічної практики, організаційними моментами, а також нагадали про необхідність здачі відповідної супутньої документації, яка повинна бути сформована та подана на захисті. Ірина Веніамінівна Стребкова, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дизайн»), представила гостей, керівників баз практик які були присутні на захисті:

Вилегжанінова Євгенія – власниця дизайн-студії “Комекс” ;

Чупріна Ілона Олександрівна – викладач Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнів та молоді на базі ліцею №13 м. Івано-Франківськ;

Нажаль, не всі керівники з баз практик мали змогу підключитися на онлайн-захист, але вони надіслали відео- відгуки. Це і Менеджер з розвитку в “MBA agency” Ошур Вікторія; власниця салону «Агенція Весільний Ескіз» Мотрін Ірина Володимирівна та ін.