ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ АБІТУРІЄНТІВ З ВИКЛАДАЧАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ДИЗАЙН”

 

29 січня в онлайн режимі за допомогою платформи Google Meet відбулась зустріч викладачів спеціальності “Дизайн” з  абітурієнтами.
В рамках проведення зустрічі  викладачі І.В.Стребкова  (голова циклової комісії  професійної та практичної  підготовки спеціальності “Дизайн”) та О.В.Сорока (викладач дисциплін “Рисунок”, “Кольорознавство” та “Декор та орнамент”) презентували спеціальність 022 Дизайн, розповіли про особливості та організацію вступного творчого іспиту “Рисунок”. Викладачі детально описали критерії оцінювання та проаналізували типові помилки при виконанні екзаменаційної роботи. На зустрічі, також була присутня Ірина Василівна Максимлюк (викл. кафедри Дизайну та теорії мистецтва, Навчально-наукового Інститут мистецтв – викладач підготовчих курсів з “Рисунку”, яка допомагала відповідати на запитання абітурієнтів щодо тривалості та організації підготовчих курсів.
Наприкінці зустрічі Ірина Веніамінівна та Оксана Василівна  відповіли на запитання абітурієнтів та батьків.
У заході брали участь директор коледжу Ю.М. Москаленко, завідувач педагогічного відділення Т.В.Полякова, відповідальний секретар приймальної комісії Т.В.Гоцанюк. Атмосфера зустрічі була приємною та динамічною.
Дякуємо за активну участь, шановні  абітурієнти!   До зустрічі на навчанні в коледжі!